fredag 18 september 2009

Personaldag och barnvagn

Årets personaldag och Kick off gick av stapeln förra onsdagen och den var betydligt mindre dramatisk än förra årets då 25% av personalen ofrivilligt badade. I år var vi på vackra Ven och cyklade. Eira fick följa med och cykla till sin stora förtjusning.
Det är rätt backigt på Ven så ibland var det tungtrampat.

Vätskekontroller gäller i synnerhet små söta vovvar!
Vackra Ven från båten. Som kuriosa kan det nämnas att Skånesemin fått en ny medlem med 2 kor som bor på just Ven så det blir spännande när dessa ska semineras. Båten går 11:30 framme 12 och går igen 12:30 så det gäller att vara snabbt på det där emellan... annars är man fast tills båten går igen vid 15 tiden.
Runa är ju fortfarande inte bra i sin tass och på inrådan av ortopeden så ska tassen vara fortsatt tejpad ytterliggare ett tag och om hon är ohalt och fungerar bra på tejpen så kan hon få gå kortare promenader på jämnt underlag. Då Runa blir superdeprimerad av att bli lämnad hemma när vi går med övriga hundar så har jag lånat barnvagnen som Bella åkt i medan hon vilat sitt ben. Så nu kan Runa åka med på promenaderna och gå korta sträckor. Hon gillar det sådär... Barnvagnen är annars lättmanövrerad och rymlig med bra fjädring.

Runa med mycket sura öron, de andra ses som reflexer framför vagnen.

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Svårt att vara tacksam jämnt! :-)
Hoppas att tiden går fort för er så hon får springa sin skogsrunda igen. Lycka till i helgen nu. Kram

Elle sa...

Naaaw, det var mig en sur stackars Runa!

Krama från mig!