söndag 3 februari 2008

Cuba Del III

Nu borjar snart resan narma sig sitt slut, vi har 2 dagar kvar har och de kommer med hogsta sannolikhet att besta av sol och strand uteslutande. Hemlangtan ar pataglig aven om vistelsen varit valdigt trevlig som sadan. Det ar ytterst fa svenskar pa vart hotell har vi kommit fram till. Vi traffade 2 st for nogon dag sen, och det ar allt. Markligt nog var de fran Malmo, men varlden e liten ibland :) Det jag inte kommer sakna ar deras internet koppling och deras nogot enforma kost har pa on. Vadret med i princip 28/29 grader varje dag ar svart o klaga pa, Underligt nog ar det varmare i havet an i hotellets pool. Varfor det ar sa har jag fortfarande inte lyckats att lista ut. Annelie fyller ju ar snart sa jag far skynda mig hem sa vi kan fira henne. Hundar ar det for ovrigt valdigt lite av pa on. Jag sag nagra gatuhundar(gissningvis iaf) da deras agare inte syntes till ligga o sova pa en stor stenlaggning framfor en jatebyggnad. De sag ut att vara utokade rondellkorsningar av diverse byrackor :) Man blir givetvis ledsen inombords nar man ser en herrelos hund, jag passade pa och fota en av dom. Kanske far lagga ut en gissa rasen/raserna tavling i bloggen nar jag kommit hem och tomt kameran fran bilder.

Jag kommer kanske hinna med ett blogginlagg till harifran beroende pa hur god van denna datorn ar med blogger kontot. Deras historia hitills har varit lite frostigare an jag hoppats pa.
Ha de bra allihopa
/Mathias

1 kommentar:

Sagoruna sa...

Å det verkar vara riktigt härligt väder! Hoppas att du tar med dig det hem. Idag har vi ändå haft sol och så, du kan ju titta på helmings blogg så ser du vad vi gjort idag!