torsdag 20 augusti 2009

Ja vi lever....

Har inte skrivit så mycket på ett tag. Jag har varit/är otroligt trött sjuk eller stress vet inte. Sen har jag hunnit med att bli sparkad på högerknät (röntgad ok), vrickat vänsterfoten, bli trampad på högerfoten av ko (kan bara gå i sandaler och stora stövlar), Runa har slitit av ett ligament i högertassen (vänster för 20 mån sedan), Eira har haft massor med insektsbett och fått kortison för det och Saga går på kortison för sin sjukdom (är bättre men HUNGRIG). Så summa summarum är att det inte varit så mycket kul att skriva om helt enkelt.

Nu hoppas jag på
* att bli pigg
* att Runa snart ska kunna gå promenader (ska vila 2 v nu, sen ska vi till samma ortoped samma dag som Bella för koll)
* att inget mer ska hända så att vi kan åka på LC den 29-30 aug
* att ALLA kommer på mötet på lördag när verksamhetsklubb LC ska bildas! Den som inte kommer dit får en mördarsnigel på ögat!!!

7 kommentarer:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Jag kommer på Lördag!!! och hoppas såklart på bättring och inga fler skador.slut

Jeanette sa...

Jag kommer, ska nog t o m få med mig en mycket motsträvig make/röst.
Ska man anmäla sig?

Anonym sa...

Så mycket elände du har. Har du funderat på att försäkra dina fötter/ben? Du råkar ju ut för så många sparkar (det är väl från kor). Hoppas att du och dina hundar mår bra snart. Hälsa Mathias. Hälsningar Arne med fam.
PS! Nu har Jens börjat skolan, idag var han där för första gången.
Uppropet började kl. 10.00 och 10.25 åkte han hem igen !!!!!

Anonym sa...

Hoppas det går vägen på mötet. Fattar inte att ni inte har en egen lc sektion sedan länge. Bodde jag i ert område skulle jag komma och rösta. Hoppas du och dina hundar läker snart och får vara friska/hela. Har oxå haft lite trassel en tid med mina, det tar på krafterna!
MVH Susanne i Mattmar

Sagoruna sa...

Jeanette - nej ingen föranmälan. Klart Per ska med!

Arne - kul för Jens sådana arbetstider hade jag också velat ha!!!

Alla tack, jag hoppas också på bättring snart, tyvärr mådde Saga inte så bra igårkväll hon heller så det blir nog till att öka på kortisonet igen tyvärr. Undrar om högre makter försöker meddela mig att jag ska sluta jobba med kor och inte ha hundar eller vad???

Elle sa...

Ouch, vilket elände.

Små vovvarna... vad tråkigt tex att spralliga Runa har fått viloläge igen. Stackarn.

Jag har det som du med fötterna jämt. Kan bara ha sandaler (egentligen bara ett specifikt par sandaler som vid det här laget är tämligen utslitna) och typ för stora stövlar med tjock fodring. Hoppas du blir frisk och pigg snart, det ska bli skoj att ses!

Whippeten Nota sa...

Eländes elände! Fy känner verkligen igen känslan! Hur många hundar ska man ha för att åtminstonde ha en hel hund hela tiden? Nej det ordnar sig allt så småningom med insektsbett och ligament skador. En bra ide att försäkra dina ben, dom verkar ha åkt på mycket stryk det senaste...