lördag 13 september 2008

Laröd SVVK utställning

Vi for till Laröd och deltog i SVVK's utställning, valparna deltog i baby-klassen 4-6 månader och Saga var anmäld i veteranklassen (8 år och äldre).


Eira vann valpklassen för tikar 4-6 månader men förlorade mot en tik i äldre valpklassen.
Eira springer fint och tjusigt i ringen.

Domare Karin Hedberg
Ernst vann också sin klass och vann sedan över både den äldre hanvalpen (kompisen Nokia blev 3:a i äldre valpklassen) och tikvalpen (Yermeloffs Ro-Ro Rosey aka Rumba) som slog ut Eira och blev BIR-valp (16 valpar anmälda tror 15 deltog).

Sedan avslutade Ernst dagen med att bli BIS-3 valp! Båda skötte sig över förväntan och jag är supernöjd med småttisarna!!!
Saga tävlade i tantklassen (veteran) och blev 3:a av 4:a tikar med HP och jättetrevlig kritik vilket var mer än jag någonsin förväntade mig av henne. Så jag är helnöjd med vår dag i Laröd.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj, stort grattis till båda valparna och tanten! Jättekul att det gick så bra för valparna!

Whippeten Nota sa...

* GRATTIS * Dels till att Eira vann sin klass å till att Ernst vann sin å blev BIS-3 ! Antar att detta inte gör dig mindre säker på att du vill ha kvar lille Ernst :)Å sen gick det ju bra för Saga med! Det är bara å njuta av framgångarnas sötma ;)

Jenny,Nokia och Leo sa...

HURRA!!! för duktiga småttisar och deras fantastiska handler :D sen att tant Saga trivdes i ringen och visade sig från sin bästa sida var grädden på moset!!!

Sagoruna sa...

Tack allihopa! Jag är absolut gladast över att Ernst vann nu kanske någon kan få upp ögonen för honom och ta honom till sitt hjärta? Han är både trevlig och snygg denne kille!!!

Josefin sa...

Grattis! Bra jobbat av både två och fyrbenta:)

Anonym sa...

aGrattis till fina framgångar..o extra grattis till fine, fine Ernst...
Ska han bli skåning nu ?...:-)

Åsa o Robert m hundar

Pia sa...

Ja, ett jättestort grattis till er alla!
=)
Kul att få se de små!