måndag 18 januari 2010

Söndagspromenad i Käglinge

Igår åkte vi till Käglinge för att gå med vovvarna, på vägen lånade vi Ernst som passades av "mormor" då matte jobbade. Skendräktiga Eira fick därmed någon att springa med. Det jag hade glömt sedan sist är exakt hur många kaniner som bor i Käglinge... Det finns kaniner ÖVERALLT. Whippet paradiset på jorden helt enkelt. Vi hann träffa Jeanette och övriga från whippetträffen i grindhålet. Lisa och Bella sprang några varv med Eira och Ernst. Lisa lyckades till och med hitta en kanin att jaga några meter. Annars satt kaninerna strategiskt precis utanför staketet lagom retsamt både här...

och där...

Whipparna har dock inte en chans att få fatt på någon inte ens på rätt sida av staketet då de har hålor överallt. Och inga små hålor är det heller. Här står Eira några decimeter under marknivån medan Ernst övervakar det hela. (Tyvärr vill bilden inte ladda upp sig rättvänt)

Om man springer riktigt riktigt fort kanske man hinner jaga dem en bit på denna sidan staketet? Kom igen nu brorsan!

Eira och Ernst i full fart.

Om du tittar däråt så tittar jag häråt så kanske vi kan hitta en kanin att jaga.


Efter denna promenad var vi fullständigt utkylda och passade på att premiärbesöka nya IKEA en snabbis och sedan åkte vi hem och värmde oss.

Eira myser i Mathias knä vid datorn.

Småfåglarna har äntligen hittat talgbollarna vid dator-fönstret.

Inga kommentarer: