lördag 25 juli 2009

Fredag Whippetklubben Eskilstuna Vilsta

Fredagen var en mycket händelserik dag där vi träffade alla bloggare som man bara läst om, tog bilder på Leos kullsyskon, Nokias kullsyskon, Saras Jazza och Miki, ställde Eira, Leo tävlade i finalen osv. Bilder på syskonen och alla andra möjliga och omöjliga finns i Saras och Jennys bloggar.

Krama Jazza, söta fina hjärtegrynet!

Vi träffade som sagt alla bloggar och samlade oss för en gemensam bild. Ni som inte var med får gissa vem som tillhör vilken blogg. 1-7 börja med 1 överst till vänster.
A: Sagoruna
B: Helmings corner
C: Whippeternal
D: Marias whippar
E: Whippetliv blogg
F: Jiscos blogg
G: ElinoBriams

Mathias tyckte vi såg lite sura ut så han tyckte vi skulle se lite mer alerta och glada ut rakt in i kameran, då kastar någon en stor sten framför oss...

...genast spetsade vi öronen och såg alerta ut!

2 kommentarer:

Sara och Miki sa...

Underbart med stenkastet :D Sen tyckte jag att det förekom en finsk massage på någons ryggrad också? Måste säga att hon i lila (;)) ser något lös ut i fronten, men har fin vinkel på armbågen. Kunde haft lite bättre uttryck, ngt stor men ok ansatta öron. :)

Jenny,Nokia och Leo sa...

Hon i grönt ser ut att ha bra storlek och lagom välkroppad, minus för håret som ser lite rufsigt ut, annars bra temprament pigg och glad.