söndag 22 november 2009

En tjuvtitt in i framtiden

Pappa håller ju på att bygga en variant på vårt drömhus på platsen för sitt föräldrahem. Så vi får en chans att se saker och ting i verkligheten innan vi bygger vårt eget hus i variant på detta huset. Så följ med på en rundvandring i framtiden =)
Framsidan, från gaveln och nästan ända ut till valnötsträdet kommer vårt garage att gå. (fast vi kommer såklart inte att ha ett valnötsträd). Taket kommer att vara valmat så vi slipper måla gavlar!

Insidan, rakt fram är gaveln som kommer att ha en dörr ut mot garaget i vårt hus. Till vänster ses det stora hål som kommer att bestå av skjutdörrar i vårt hus.
Andra änden av huset. Mamma och pappa ska ha tvättstuga längste ner till väsnter det ska inte vi. Till höger i bild syns det stora skjutdörrspartiet och genom det kan man se vardagsrummet.

Vardagsrummet utifrån, det kändes litet att stå därinne men det beror nog på takhöjden, vardagsrummet kommer att ha ryggåstak och fönster som synes uppe i gaveln. Mathias inspekterar limträbalken.

Den absolut senaste ritningen. Inte någon större skillnad, det kommer fler varianter lovar, men vi har inte haft tid på ett tag att pilla med den. Åsikter mottages gärna!

3 kommentarer:

Elle sa...

Å vad roligt att se! Det kommer att bli så fint! :D

Kajsa sa...

Japp, kommer att bli jätetjusigt! Och så bra att far din övar på sitt eget innan han ger sig i kast med ert ;)

Anonym sa...

Hej, skit snyggt hus! Va kommer de att kosta, materialmässigt? För ni skulle väl bygga de själv?