söndag 17 maj 2009

SKK Hässleholm 16 maj

05:21 ringde väckarklockan och då var jag inte alls pigg. Har haft lite ont i huvudet ända sedan MR undersökningarna på fredagen, men det var bara att gå upp och ta itu med dagens förberedelser.
Vi åkte först till Veberöd och hämtade upp Ernst som tillfälligt bor där eftersom hans syster löper. Sedan åkte vi till Sjöb och mötte upp Jenny. Domare för dagen var Magnus Hagsted och fullständiga resultat finns på whippetklubbens forum.

Först ut var Ernst i juniorklassen. Han fick en slät etta. Han trivdes inte alls idag varken med väder eller med att hans syster satt i en bur vid ringside.

Efter att killarna var klara så skulle Eira in och hon är alltid en fröjd att visa. Jätteglad och framåt. Allting är jättekul. Vi börjar närma oss att få ordning på att hon travar utan att skutta eller titta på mig.

Stå still vid domarbordet går hyfsat, fast idag tröttnade hon efter en stund och då är det itne lönt att försöka tvinga henne. Man får väl hoppas att domaren hunnit se vad han vill. Det slutade i alla fall med att Eira fick HP precis som kompisen Nokia och det är jag verkligen glad över! Nu har min lilla vildhjärna fått HP 3 gånger på 4 utställningar!

1 kommentar:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Dom är så fina och duktiga våra små gryn =) (fast dom börjar bli stora nu)