lördag 2 maj 2009

Körsbärsdalen

Idag for hundarna och jag samt Jenny och Nokia till Malin i Veberöd och blev guidade till körsbärsdalen av Malin och hennes söner. Körsbärsdalen ska för övrigt ha varit med i en Astrid Lindgren film, Mio min mio eller Bröderna Lejonhjärta kanske?
Mer info finns här: http://www.veberod.nu/
Med fantastisk utsikt över denna vackra dal låg ett B&B som även det var väldigt vackert se här: http://www.korsbarsdalen.se/galleri.htm

Vägen dit och hem inte ovacker den heller.

Runa och Saga poserar vid körsbärsträden.

Av någon anledning skulle vi upp och titta från en utsiktsplats, det var väldigt brant dit upp. Vad vi inte funderade så mycket på var att vi skulle ta samma väg ner...

Jenny, Malin, Malte och Elias poserar tillsammans med hundarna framför körsbärsträden. Man förstår verkligen namnet körsbärsdalen!

En bild till.

Ett körsbärsträd.

3 kommentarer:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Ja, vilket ställe det var. Det får vi göra till tradition att gå dit varje år och njuta av blommningen.

Susanne Lindström sa...

Så fantastiskt fint! Nästan magiskt!

Whippeten Nota sa...

haha ja det skulle vi kunna ha =)nej jag hoppas jag kan hålla oss från utställningar till hösten iallafall så får vi se om det har hänt något tills dess. Nota såg ut som stryk fram tills hon var 2.5-3 år sen började det falla på plats (nästan som med fina viner ;) Eira kanske "sätter sig" när hon löpt? Bra "turist tips med körsbärsdalen, känns som ett ställe man skulle strosat runt på innan man dör =) Å himla goa kort på Runa in action!