lördag 24 maj 2008

Bosjökloster

Så var det utställningsstart för oss det här året efter 5 månader av rehabilitering av Runas skadade sena (hon gick förresten lös på promenad för första gången på 5 månader igår!) och vilken start på året! Runa blev 3:a i öppenklassen med CK och superfin kritik. Domaren gav oss öppen kritik som förklaring till placeringarna och hon sa att Runa var Spektakulär och hon hade gärna satt henne etta men hennes rörelser fram och tillbaka är lite för trånga för hennes smak. Kan man bli annat än glad av en sådan kritik? Trevlig också att de motiverar sina val. I övrigt var kritken på franska men den fick jag hjälp att översätta.
Jenny & Bianca, Lotta & Caprice, jag & Runa - öppenklasstik 1-3 Bianca blev för övrigt BT-2 med cert (grattis!) och Caprice BT-3 en hårsmån från sitt kvalificerande cert till championatet.

Kompisen Nokia blev BIR-valp av 17 deltagande valpar på sin utställningsdebut!!! Och sedan slog han till med att bli BIS-valp helt fantastiskt.




Efter utställningen åkte vi till Sjöbo för att närvara vid min kusins konfirmation men kom 10 minuter för sent för att hinna till kyrkan men vi firade honom efter istället. Så nu är vi helt slut alla vi på sagoruna så nu ska vi slappa i soffan och slötitta på Eurovision finalen.

2 kommentarer:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Fin bild på alla 3 tjejerna och Jennys maskot i bakgrunden är ju bara helskön :D

Whippeten Nota sa...

Grattis till en bra comeback i utställningsringen =) Å lilla valpisen ska vi inte prata om,Eira ser bedårande ut!