söndag 3 juli 2011

Iskall hungrig!



Valparna är väldigt matglada. Om maten tar för lång tid enligt Iskall (vilket det alltid gör) så låter han en tydligt veta vad han tycker om detta =))) Svårt att lägga upp mat och filma med en hand, men ni får en ide i alla fall. Iskra och Iskall har också lärt sig nu att de får sist så de sitter vanligtvis i andra änden av köket och väntar på sin tur (dock tog det ju väldigt lång tid idag). Och sitta det är inget jag lärt dem! Mamma Eira var lika hopplös sitthund när hon var liten! Nu tränar vi stå, stå, stå, stå.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha! här blev hundarna alldeles stirriga av ljudet! så otroligt söt!

Lena sa...

Brynolf vaknade när jag tittade på filmen och nu står han ute och skäller. Iskall är otroligt söt och det går så fort, det var ju inte länge sedan Brynolf var så liten och söt, nu är han bara söt ;-)

Kattalena sa...

Hihi, Oscar undrar också vad som står på nu! Men gud vilka sötnosar!!!

Lill Nilsson sa...

ååååå Iskall låter som Sixten när han ska ha mat.... Sixten ville in i datan o kolla ven som kunde låta som han de andra blev bara lite yra...

R-tan sa...

Herr Kylling hoppar gnyendet och går rakt på gallskrik. När jag inte vill ha honom ätandes från min tallrik stående på bordet t ex. Hoppas verkligen att de växer ifrån de där himska rösterna och att de framöver använder dem lite mer sparsamt.