söndag 29 augusti 2010

nationellt LC prov i Norberg

Helgens aktivitet var Lure Coursing prov i Norberg. I Norberg mötte vi upp Jeanette, Isabelle, Lisa och Bella. Hela lördagen bjöd på fantastiskt fint väder. 3 av våra hundar tävlade: Lisa, Eira och Ernst. Ernst åkte med oss då matte och husse jobbar på malmöfestivalen.
Ernst sprang 2 bra lopp och i andra loppet tog han till och med trasan! Bra jobbat av honom. I lopp 1 fick han 76 poäng och hamnade med det på 15 plats totalt (47 startande), i andra loppet la han ner sin själ och fick 82 poäng, andra omgångens 4:e bästa poäng. Ernst slutade på en 8:e plats väldigt väldigt bra!

Eira sprang 2 jämna och bra lopp. Jeanette släppte henne båda gångerna efter Söderhamn är ju dessa två ett team på LC prov. Eira fick 83 poäng i första loppet och låg 3:a totalt. Lisa låg strax efter med 82,5 eller 81,5 som 4 toatl efter första loppet, tala om att nerverna var på helspänn inför andra omgången! I andra omgången sprang Lisa i 6:e loppet och gjorde en superbra insats tyvärr fick hon bara 79 poäng för det men slutade ändå på en 5:e plats med CERT!!!
Eira sprang sitt andra lopp som hon alltid gör - med hela sitt hjärta! Hon fick 83,5 poäng för det loppet! Jag tyckte dock Lisa sprang bättre så jag var helt säker på att Eira placerade sig efter Lisa. Så tala om min förvåning när de ropar ut Eira som segrare!!!!
Eira BIR på LC provet i Norberg - heeeelt otroligt!!!
Jeanette helt överlycklig över Lisas CERT - GRATTIS det är så oerhört välförtjänt!!!
1. SE LCCH Källornas Eira 2.Torshammarens Ellen, CERT 3. Daigo Van Der Waterram, CERT 4. Emmalines DS Svea Viking, CERT och CHAMPIONAT 5. Sommarhagens Moulin Rouge, CERT

Eira och Lisa med sina rosetter!
Vilken fantastisk helg, och vilka hundar vi har!

7 kommentarer:

Jeanette sa...

JAAAAAAAAAA! Vilka fantastiska vovvar! och så kul vi har med dem - och så kul de har! Fantastiskt!!!
Mathias bilder är ju också så härliga. Jag ska publicera hela Lisasekvensen när jag orkar och hinner! :) Men tack för att jag får sno bilderna här så länge!

Susanne sa...

grattis! vilken tjej du har!

Kattalena sa...

Grattis till finaste fina vovvarna!!!

Tassintryck sa...

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!
kram från mig
/maria

Tassintryck sa...

Blir alltid lika inspirerad och vill iväg och träna bums. Såg att nästa träning dock krockar med både agility och spårkursen (suck). Det var ju inte så långt att åka denna gång så det hade varit perfekt... Håller utkik efter fler. Har förstått att nästa steg är licenstagning för oss...
Får fortsätta läsa om era framgångar istället, det är ju verkligen inte fy skam!
kram från mig
/maria

Anonym sa...

Jättestort grattis från moster Tosca med familj i Hallsberg!!!

Whippeten Nota sa...

Bamse GRATTIS till Eiras vinst!!! Wohoo!!! Å till Lisas Cert !!! Vilken väl värd resa! =)