måndag 9 augusti 2010

Gilleleie

Vi körde till Gilleleie redan på fredagkvällen och slog läger med husvagnen, 50 m från ringen. Det var behagligt avstånd! Jenny hade med sig de stora pojkarna och vi hade med oss alla flickorna.

Eiras syster Elda tävlade i öppenklass tikar och blev 2:a med excellent!!!
Eira vann bruksklass tikar med excellent och placerade sig sedan som Bästa Tik-4!
I finalen blev Eira BIS-bruks! Hon var dock ensam i finalen, endast en annan brukshund av annan ras hade fått excellent och de hade åkt hem. Men Eira slog 6 andra whippar för att komma till finalen så jag är oerhört stolt över min fina lilla flicka!

Eira och Elda. Eira är den största tiken i kullen och Elda den minsta.
Fina flickorna, visst kan man se att de är systrar? Om jag bara kunde begripa varför de ska hänga bakåt? Vi har till och med bytt plats med varandra så de kan se sin matte fram för sig.

Vädret under utställningsdagen var varmt 23-26 grader men 99% luftfuktighet gjorde att man höll på att smälta bort. Att sedan området var invaderat av trips (?) små svarta samla kryp som landade på en överallt och invaderade öron mm gjorde det ju inte så mysigt. I brist på duschar tog vi hundanra och for ner till havet och badade. Det var behagligt varmt i vattnet, jätteskönt!
Yvonne följde med med sina borzoier.

Mathias guppar förnöjt omkring i havet.

På Söndagen var det så LC prov och hoppet stod ju till att Eira skulle knipa ett av de 3 certen. Men se denna hund har ju helt andra ideer så hon avvek från banan efter 1/5 och sprang sin helt egna bana. Detta resulterade såklart i 0 poäng och ingen fortsatt tävlan denna dag )=

Eira var lika glad och nöjd för det! Det enda hon var missnöjd med var att hon inte fick springa en gång till.
Av tragiska skäl så fick vi vårdnaden om 2 galgo espanol damer under dagen. Deras matte skjutsade deras följeslagare med whippet till Helsingborgs djursjukhus. Vi håller alla tummar för ett snabbt tillfrisknande!

Areza sprang upp sig i andra omgången och knep sitt första cert!


Isa sprang så gott hon kunde men slutade ändå på sista platsen.
Vilka behagliga damer att ta hand om så enkla och snälla! Fin fina flickorna!

3 kommentarer:

Susanne sa...

grattis till eiras fina resultat! i ringen alltså! :)

Tassintryck sa...

roligt att det gick så bra i ringen och att ni har haft skoj :-)
kram från mig
/maria

Kajsa sa...

Grattis till framgångarna, och vilka söta vovvar, både dina och Galgoflickorna (och övriga)!