fredag 24 september 2010

Information ang vinthundarna

Jag är bortrest under helgen och kan då inte svara på mail. Återkommer så snart jag kan till alla er som är intresserade på måndag. Salukiringen har en kontakperson ni kan maila till också. Gången är att vi bara kan förmedla intressenter till polisen det är polisen som isåfall tar kontakt med er och då får ni komma och titta. Jag ska se om jag kan lägga ut fler bilder här på måndag. Hundarna är normala i temperament, ingen är sjuk. De mår under omständigheterna bra men behöver komma ut till riktiga hem snarast ffa valparna som missar viktig socialisering just nu.

Information in English:
I am not at home this weekend so I will not be able to respond at your mail. I will answer the mail as soon as possible on monday. The Swedish saluki club has a contactperson for this also that you can contact for information. I can only give the police a list of people that are willing to buy a dog. the police will then choose from the list and make contacts with you. I will try to get out som more pictures on monday. All the dogs are well but the puppies need new homes so the can be properly socialised.

2 kommentarer:

Tassintryck sa...

Om du kan övertala min sambo så finns det alltid hjärterum här :-)! Tyvärr har han sagt att han flyttar ut eller att jag får flytta ut om det blir fler hundar i huset. Sedan är det där med ekonomin som ska gå ihop också. Jag sköter all ekonomi för mina vovvar och står för alla omkostnader och det blir en del på tre styckenoch min blygsamma lön. Ja, nästan alla mina pengar går till dom, och det är värt varenda krona. Jag hoppas verkligen att det löser sig. Det svider i hjärtat och man vill så gärna hjälpa till. Och så fina hundar också. Vi ses imorgon så får jag höra mer.
Kram från mig
/maria

Magdalena Ekman sa...

hur har det gått för hundarna?

mvh/Magda