lördag 4 juni 2011

Källornas Iskra



Söt och oskyldig när hon sover, denna busets mästarinna stannar hos oss och mamma Eira. Välkommen i gänget Iskra och tack till Annika och Marie för ännu en underbar hund!

6 kommentarer:

Whippeten Nota sa...

Haha ja visst är dom oskyldiga när dom sover =) Välkommen till Sagoruna Iskra! Och jag hade på känn att det skulle bli hon då jag gillade hennes syster snäppet mer och vi är vår vana trogen att tycka olika =) Grattis till flytten in i nya huset, det ser verkligen jättefint ut!!!

Sagoruna sa...

Jag tycker faktiskt också syrran är snyggare så tycker ju även uppfödarna och därför stannar hon i kenneln. Dock blev jag ovillkorligt handlöst förälskad i Iskra den sekund hon kom till denna värld och därför är jag lycklig att det är hon som stannar! (Och i mina ögon är hon endast en liten liten liten smal hårsmån mindre snygg än syrran och det kan jag definititvt leva med). Jag tror dessutom Iskra kommer att gå att jobba med på samma sätt som Eira och att Islög kommer att vara svårare på den fronten och då är valet i mina ögon ännu enklare.

Tassintryck sa...

Grattis! Förstod väl det ;-)!
kram från mig
/maria

Helena, Quince och Otto sa...

Måste kännas skönt att det är bestämt! Är helt säker på att Iskra kommer att bli den bästa för er. Finns ju inga facit att få, liksom... Lycka till :)

Kajsa sa...

Grattis! Så söt med den vita fläcken på nosen!

Whippeten Nota sa...

Då tyckte vi ju samma denna gång =) Men det är ju inte bara "looks" som är det enda kriteriet, känslan ska ju även infinna sig! Åååå hoppas verkligen vi ses snart å kan sitta å tjöta ordentligt!