måndag 15 juni 2009

Förslag på varmt resmål november-februari!

Vi ämnar att resa bort från den kommande kalla vintern och tänkte rådfråga alla globetrotters som läser bloggen var vi bör styra vår kosa. Flygtid helst under 8h temperatur minst 25 grader.
Antalet beresta läsare vet jag är plural så kommentera på bara!

7 kommentarer:

Elle sa...

Johan åker snart till Melbourne och pluggar där ett halvår. Jag och Petra ska dit och hälsa på i jul/nyår -häng på! Det går ju att stycka upp restiden om den känns lång. Australien är helt fantastiskt och det hade varit såååå kul att ses där (vi är ju tämligen kassa på att ses hemma haha)

kramar!

PS Annars rekommenderar jag Roatan, Honduras. DS

Sagoruna sa...

Fast vi kan nog bara åka 7-10 dagar och då blir det väldigt lång resväg. Men väldigt kul förslag, vill komma dit någon dag och till sydamerika! När ska vi göra vår resa till Peru?

Jeanette sa...

Älskar Florida! Kan varmt rekommendera västsidan. Flyg till Miami, ta en dag och bila över till Naples/Fort Myers Beach mm mm via Everglades!

Jonatan sa...

Åååh tackar för tipset du gav mig i bloggen!!

Egypten kanske kunde vara något för vintern?

Sagoruna sa...

Egypten = magsjuka
Annelie = magsjuka
men annars hade jag gärna tittat på pyramiderna!!!!

Mathias sa...

Tackar för alla kommentarer och förslag hitills! Nu kanske vi verkar aningen negativa, men flygtiden är inte direkt förhandlingsbar. Efter 3+13 timmar till Cuba så är jag lite småskeptisk till långa flygresor.
Florida är trevligt, jag har varit runt där lite Tampa, Orlando, Miami osv. Både jag och Annelie har varit i Usa en del men det utesluter inte en semesterresa dit.
Hur många timmars flygresa är det till Honduras?

Elle sa...

Ja, när ska vi till Peru? Det börjar ju bli dags. :)

7 - 10 dagar... Egypten -grunda med turistmagepreparat, checka in på ett all inclusive och se till att dyka!