lördag 13 juni 2009

Hundvakt dag 2


Det har regnat och regnat och regnat och blåst, men på kvällen sprack det upp och blev jättefint väder. Strax innan bilden togs kollade vi på SMHI och där stod det att Götaland skulle ha 15-20 grader och uppehåll, eller hur? Så vi tog på oss regnkläder och gick ändå för hundarna var så rastlösa. Leo blev jätteblöt för han skulle hoppa över en vattenpöl men felbedömde och hamnade rakt i, men han var lika glad för det. Hundarna var så fint färgkodade också mina 3 i reflex gult och Jennys 2 i blått.
Efter promenaden verkar inte Nokia så upphängd på att vakta dörren utan nu slappar han precis som de andra i soffan. Tror att han äntligen har insett att hans matte inte sitter utelåst på parkeringen...
Men imorgon kommer ju Jenny och Anders hem och med sig kommer de att ha Ernst. Han ska träffa två personer som är lite intresserade av en trevlig och lugn liten kille. Håll tummarna! (Tyvärr ångrade de sig i sista sekunden så Ernst kommer inte till Skåne utan stannar hemma hos mamma.)
Förresten så har vi på mattes order tränat lite på att stå fint Leo och jag, resultatet kommer kanske att kunna beskådas i Jennys blogg om matte tycker bilderna blev bra. (-; Han är lite lik Eira i sitt sätt för petar man för mycket på honom så drar han upp ryggen, ner baken och hänger i knäna " rör mig inte - kan själv!" (bilderna där han gör det är inte vackra att skåda...). Men han har en fantastisk egen balans så han får väl ställa sig själv då.

1 kommentar:

Kajsa sa...

Haha, sen när stämmer SMHI:s väderrapporter för Skåne? Rekommenderar danska DMI i stället. Fina färgkodade vovvar!