måndag 9 februari 2009

Knasiga Eira

På söndagkvällen insjuknade jag i den beryktade influensan. Och däckade. Nu har febern dock gått ner en grad så jag ligger bara strax över 38. Skönt! Men det innebär att vissa medlemmar i hushållet (läs Eira) blir lite rastlösa...
Vad gör man då? Jo man går och hämtar sitt utställningskoppel och klickern och kastar framför matte på golvet. Kan vi inte trääna säger hela vovven. Hon vet nog inte riktigt att hon är whippet den lilla? Och om man har ett ben som man gillar jättemycket men inte kan tugga på det just nu, var gör man då av det? Jo man stoppar det i ljumsken på Runa så att faster ska vakta det åt en... Jag har nog aldrig skrattat så mycket som åt denna lilla hund.

Så här ligger man när matte äter popcorn för att inte missa minsta chans att få. Man sitter också och piper nedanför mikron medan det poppas. Det är så gott med popcorn. (en sak hon förresten hann lära sin bror...)


När matte är sjuk och inte orkar gå promenad så kan man ligga på ryggstödet på soffan och spana på alla fåglar i trädgården.

Eller titta ut på grannen som pysslade i trädgården. Och då går ju propellern bak hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig!

Mvh/Arne

Anonym sa...

Krya på dig härifrån också!

/Kajsa