fredag 24 augusti 2012

Ellinors dop 18 augusti

I lördags döptes Ellinor i Everlövs kyrka. En fantastiskt fin dag och med otroligt vacker musik i kyrkan blev den även ett vackert minne för oss!
Annelie, Magnus (gudfar), Ellinor, Mathias och Elin (gudmor, som även inspirerat till Ellinors namn).
Fyra generationer Wolfgang, Berta, Ellinor och Mathias.
Fyra generationer Monica, Berit, Ellinor och Annelie.
Ellinor med föräldrar och mor- och farföräldrar!
Söta lilla prinsessan Ellinor Anna Maj!
Dopklänningen är från 1899 och första barnet döptes i den 1901, historien om den hittar ni här. Min morfar, mamma, jag och nu Ellinor är döpta i den. Ellinor är 29:e barnet att döpas i den.

Nedan finns en film som jag klippt ihop som ett minne av dopet inklusive de vackra sångerna som sjöngs och underbara musiken som spelades. Stort tack till Petra som höll i musikarrangemangen!
Intågsmusiken, arrangemangen och flöjtspelandet står Petra för som till vardags arbetar på Malmö Brandkårs Orkester och även en del i aktiebolaget Mellbrand Creative. På piano sågs Anders som man kan läsa om här och gärna spelar på bröllop/dop/begravningar och andra tillställningar. Sjöng gjorde Ytte som normalt sett sjunger i Gospel Glow. Tyvärr har jag bara ett amatörprogram så när filen sparas förskjuts ljudet mot bilden :( Så ni får blunda för det osynkade och njuta av bilderna!
Program
intåg till Petras musik
psalm I denna ljuva sommartid
En Väv Av Legender
dophandling
Utan Dina Andetag
psalm En vänlig grönskas rika dräkt

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Va fint det var, tack för att vi fick vara med på barndopet