söndag 22 mars 2009

Malmö INT

Idag for vi till Malmö för att ställa ut hund. Strax efter sju plockade vi upp Malin i Veberöd och kvällen innan hade vi levererat Saga till mamma o pappa. Så idag var det Eira, Ernst och Runa som for med oss till Malmö där vi mötte upp Jenny och Nokia.
Nokia och Ernst var först ut i en enorm juniorklass.
Juniorklass hanar.
Ernst på bordet. Ernst skötte sig utmärkt både på bordet och golvet, men passerade inte nålsögat i konkurrensen. Det gjorde däremot Nokia med bravur som vann klassen med CK. Alla 5 placerade juniorhanar fick CK så det var tuff konkurrens.
I bästa haneklassen blev Nokia utplockad bland de 5 ihop med junior2:an och öppenklassvinnaren samt 2 champions. Nu var det spännande och javisst Nokia blir 3:a efter championhanarna med CERT! Så himla skoj!!! Titta på stolta "mormor" och kompisen Malin i bakgrunden.
Sen var det Eiras tur i en inte riktigt lika stor klass. Hon visade sig jättebra och viftade på svansen åt domaren. Däremot blir rörelserna lite lidande av att hon ska springa och titta på mig - Matte jag är såå duktig ge mig godis. Men Eira blev placerad som reserv med HP, jättekul tycker jag med tanke på hennes enorma valpighet.
Eira på bordet.
Sen var det Runas tur i öppenklassen som i vanlig ordning var rätt stor (10st). Runa var för ovanlighetens skull på skojhumör och studsade fram de första varven skutt och hopp på matte, man kunde tro hon var 4 månader...

Fingranskning av domaren. Runa blev också reservplacerad i sin klass dock utan CK. En lång rolig dag till ända, eller ja nu tog ju shoppingen vid. 5 koppel, 6 st ben, pressade tuggpinnar i mängder, 1 st utställningskoppel, 10 grisöron och en pipis som var HP pris.
Tja vad kan man säga mer en utställningsdag utgörs ju till stor del av ringside snacket och det var det gott om idag - tack alla för en trevlig dag!

2 kommentarer:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Ja, vilken härlig dag det blev =D Våra småttisar är bäst!!! (jag är inte alls partisk ;-D)

Anonym sa...

Grattis till era framgångar i Malmö... =) Dom är så söta dina små whippar...