lördag 7 juni 2008

Houdini har varit mycket på språng idag...

Eira har haft en fulltecknad dag. Först grävde hon ett stort djut hål tillsammans med Runa. Det är så stort att Eira helt och hållet kan ligga under gräsnivå.
-Men hallå hon kan ju inte ligga i hålet när jag ska gräva, matte kan du flytta henne?
Så när Eira flyttat på sig upptogs det idoga grävandet och hon skitade ner sig totalt, bilden är inte suddig det är jord på hela nosen. Denna bild förklarar också varför nämnda dam fick duscha senare på kvällen.

Sen lekte Runa och Eira på filten den lilla stund Runa klarade att ligga still och leka... Helst ska man ju springa runt runt runt i 190 men det tycker Eira verkar lite farligt - klok flicka!

Sen var lilla Houdini på upptäcktsfärd i kaningrytet under redskapsskjulet. Hon hade grävt upp ingångshålet som jag hade lagt igen och krupit ner sen sprang hon där ner och skällde för att det var en asfrän lekplats! Eira kom dock snällt ut när jag ropade och lockade med godis, sedan hamnade en del av huggkubben samt ett stort vedträ i hålet - konstigt? Eira ägnade sedan en god stund åt at försöka gräva under och runt huggkubben samt att skälla på den för att den lagt sig i vägen för hennes fina nya lekplats - fatta själv det är ju bara hon i flocken som kunde gå dit!

På eftermiddagen var det så där 28- 30 grader i skuggan så då gick vi med bara Eira till sjön där vi badade med Jenny och Anders eller ja alla utom Mathias och Eira badade, Eira för att hon är för liten (tycker jag) och Mathias för att han är en badkruka det var ju bara 23 grader i vattnet...

Efter dagens alla strapatser tyckte jag att Eira skulle få tillbaka sina vita fläckar så hon fick sin första dusch - det var inte poppis men sen blev hon så trött så trött och sover sött.


Man har aldrig tråkigt när man delar livet med en whippet(valp). Men de är ju så härliga att krama och pussa på!

1 kommentar:

Sofie sa...

Vilken härlig valp du verkar ha. Megagullig med all smuts i ansiktet.