söndag 20 november 2011

Röj i sandtaget

Idag gick Jenny och jag och hundarna till sandtaget så att de fick röja lite och röja gjorde de en stund! Enjoy!söndag 13 november 2011

Fruhippa

Igår överraskade mina vänner mig rejält genom att ordna en fruhippa. Det började med att Jeanette bjöd in oss till en spelkväll, inget konstigt med det vi har varit på flera sådana supertrevliga. Sen undrade hon om vi inte kunde komma lite tidigare så kunde vi gå en sväng med hundarna så att Iskra och Bella kunde röja lite. Det lät ju också som en lysande bra ide. Mina mamma fyllde år på fredagen och firade sig den dagen så min syster beslöt sig för att komma ner så då blev jag mer tveksam till om vi skulle hinna så tidigt på dagen ifall att systern och jag skulle hitta på något men Alexandra skulle vara strängt upptagen med att snickra på ett skötbord tillsammans med pappa så det skulle vi inte hinna.
Hur som helst så kommer vi till Jeanette endast 3 minuter försenade och när vi hälsat på hundar och familjen så vill hon visa mig något i sovrummet, eftersom hon pratat om att tapetsera om detta så anade jag inget. Hon öppnar dörren och där sitter alla tjejkompisarna (Ingrid, Lill, Jenny, Elin, Petra och Alexandra tyvärr var flera sjuka, jobbade eller inte kunde komma men ni var med i tankarna). Jag hinner tänka å vad kul ska alla vara med på spelkvällen, sen ser jag min syster och polletten ramlar ner... Busiga kompisar man har!!!

Därefter utbröt såklart kramkalas och sen inleddes kvällen med fika, Elin stylade mitt hår och sminkade mig. Jag hade inga som helst aningar om vad som skulle hända. Sen skulle jag posera framför kameran, fattade fortfarande ingenting. (skivomslag?)
Sen var det dags att bege sig ut på äventyr 1. Vi körde mot Malmö, förbi Malmö och in mot Lund men plötsligt svängde vi av ut på landet och hem till Petra. Väl framme där visar det sig att jag ska spela in en låt i Johans studio och inte vilken som helst utan "I know him so well" ur Chess och jag skulle sjunga som Florence och Fruhippekören var Svetlana. Svårt och fantastiskt roligt. Jag har tidigare på min 21 årsfest framfört samma duett men då som Svetlana. Petra var producent och Johan skötte teknik och mixning och Elin och Petra turades om att filma. Jag är inte helt säker på att jag vill höra resultatet... ;-) Efter några omtagningar så packade vi ihop oss i bilen igen och for till Malmö för att äta och umgås på Mrs Saigon, fantastisk mat underbart sällskap och så roligt det var. Man borde kanske gifta sig vart 5:e år sådär?
Värt att nämna är att hela kvällen var helt spritfri alla drack vatten, cola, cola zero eller cola light vilket vi hade lite roligt åt. Vi konstaterade att antingen var man nykterist (4st), körde bil (typ alla utom 2) eller gravid... Roligt hade vi hur som helst!!!

Tjejer - tusen miljoner tack för en minnesvärd dag/kväll!!!