tisdag 24 juli 2007

Runas släkt

På min trädgårdsfest så kom även Runas moster och hennes 2 döttrar dvs Runas kusiner samt Sagas kusin. Marie och hundarna sov över till söndagen så då hann vi gå en promenad innan hon skulle åka hem. Hundarna röjde som bara den, fast kusintanterna gick i hälarna på oss för att inte riskera att bli omkullsprungna.
Gunlög i täten med mamma Källög i hasorna, tätt följd av Fröja och sist Runa.
Efter ett tag blev till och med dessa galningar lite trötta så då tog vi godispaus och vips höll sig tanterna väl framme...
Alla sex hundarna flockas runt mig för att få sin godisbit. Till vänster om mig står Källög, Runa och Fröja, till höger står Gunlög, Juliana och Saga.
Gunlög har stannat kvar hemma hos mig på prov och Saga tycker att hon är helt okej eftersom hon visar tillbörlig respekt för den äldre generationen till skillnad från vissa andra galningar... På fredag ska Gunlög återförenas med sin familj igen.

fredag 20 juli 2007

Städa bilen

Innan semestern började så blev bilen sjuk och fick åka till bildoktorn, men ägarinnan skämdes lite för utseendet så hon la ner en hel eftermiddag på att städa den invändigt innan den åkte till doktorn. Så här såg den ut på ena stolen innan städningen tog sin början:Sen dammsög och dammsög och dammsög jag tills bilen faktiskt var helt okej inuti. Nålfiltens förkärlek för att bygga in whippethår kan jag tyvärr inte göra så mkt åt men i övrigt är den riktigt ren och snygg nu. Jag hittade dessutom mitt kamerabatteri som jag varit av med i många månader nu. Så det hade flera poänger att städa bilen!

Nu har jag haft semester i en hel vecka och det känns underbart. Det har dock varit en stressig vecka eftersom jag ska ha stor fest imorgon. Det ska planeras, handlas, städas och fixas på alla upptänkliga vis, men nu är nog allt som kan fixas klart, imorgon ska bara maten ordnas till sen ska jag ha skoj! Mer om detta på söndag! (-;