onsdag 1 mars 2017

Albin ett år

Idag fyller Albin ett år!
Vårt älskade lilla barn. Så otroligt fort detta året har gått och så mycket skoj vi haft och underbara ögonblick.
Albin säger nu Mamma Mamma Mamma mest hela tiden. Han menar bara att han vill något när han säger det. Han säger också Dä! och pekar och något som låter som vavv som nog betyder vovve. Han kan med tecken visa om han vill att vi ska sjunga imse vimse spindel, rockspindeln eller I ett hus. Så himla skoj när det nu börjar bli mer interagerande. Han kan gå flera meter nu men föredrar att krypa. Han älskar mackor gärna med leverpastej medan gröt är något skumt som han helst inte äter. Vanlig mat gillar han också om han får äta den själv. Mycket kladdande blir det. Han är fortfarande lika glad och kramas och pussas gärna (med öppen mun). Nu har han 4 tänder.
Ellinor med Julian och Albin på min 40 års fest.

Högtidsklädda killar.
 Det är så roligt att se att de här killarna söker sig till varandra trots att de har andra barn att vara med. Det är som att de vet att de är lika gamla och kommer att ha mycket kul ihop.
Lite snö har vi haft så då passade vi på att åka pulka.

Hela familjen busade i backen som var lite halvsmält den sista dagen med snö.
Gunga är skoj!


Leka i sandlådan är också kul!

När man är lite för nära mamma som bakar kan det gå så här...
 VI hade ett litet födelsedagskalas, efter 40 årsfesten orkade vi inte med ett större jippo igen. Jag bakade en morotstårta och Ellinor och jag tillverkade en Babba att sätta ovanpå. Babblarna är ju en stor favorit!


En av de roliga presenterna - en polisbil! Iofs nog Ellinor som gillar den mest just nu.

12 månaders bilden.