torsdag 16 juni 2016

Albin 3½ månad

Nu har Albin blivit 3½ månad och utvecklats massor. Han griper nu saker och tittar på och börjar visa tendens till att stoppa det han får tag i i munnen. För cirka 10 dagar sedan började han också att skratta. Världens gulligaste lilla skratt. Ätandet är nu helt oregelbundet i och med värmen, varma dagar vill han ammas ofta och svalare dagar lite mer sällan. Han har också börjat med att komma av sig i ätandet för att omgivningen är mer spännande och kan även vrida huvudet med vårtan i munnen för att titta på saker (AJ). Sedan en vecka tillbaka är han helt stadig i nacken och man behöver oftast inte stötta hans huvud.
Gullisen skrattar men jag lyckas inte få det kiknande gapskrattet på film då han slutar så fort han ser att man filmar. (pappas son?)
skrattar

Lägga sig på sidan

Har hittat sina fötter båda två!

Skratta mera

Tre månader


Bäst att hålla hårt i mamma så hon inte försvinner när man sover!

Likaså måste man hålla hårt i favoritleksaken plingedångaren så inte den försvinner!

torsdag 2 juni 2016

Albin 3 månader och Liseberg

Nu är Albin tre månader och har dubblat sin födelsevikt! Strax innan tremånadersdagen rullade han plötsligt över från rygg till mage, han kan även lägga sig på sidan nu för att titta runt och gripa saker. Min lille påg börjar bli stora bäbis.
Under helgen som gick var vi i Göteborg och gick på Liseberg samt sålde Ellinors gamla kläder på loppis i Majorna. Nästan hälften av kläderna lyckades vi sälja där.
Åker vikingabåt med Ellinor, Gabriel och Albin.

SötAlbin

Farfars bilar med E, G och Albin.

Ellinor och Albin myser i Ellinors säng.
Fika på Liseberg
Febrig påg efter 3 månaders vaccinet.
Albin väger nu 6150 och är 64,5cm lång.