söndag 8 juli 2012

Saga

Saga
10 december 1997 - 8 juli 2012Adjö och sov gott lilla hjärtat.

onsdag 4 juli 2012

Eira plockar undan


Eira har fått lite bekymmer med figuren, då hon har gått i koppel och inte fått springa lös på över 3 månader, så hon bantar så för att hon inte ska stjäla de andra hundarnas mat får hon äta sin mat instängd i sovrummet. Som den whippet retriever hon är plockar hon inte bara undan efter sig själv utan även efter de andra hundarna :)
Eira hälsar att hon biter den som säger att hon är fet :)

Söta lilla sprallfian Iskra är äntligen friskförklarad!!! Snart ska hon få springa med sin mamma igen, nu ska hon bara sluta löpa. 

Ellinor 2 månader

Ellinor är nu två månader, koliken har lugnat sig om än att den delvis finns kvar. Hon är nu vaken en stor del av dagen och älskar att titta på saker. Som tur är sover hon jättebra på natten oftast sover hon 22-8 med en matning där emellan. På dagen äter hon ungefär var 3:e timme och sover 2-3 perioder om 1-2 timmar, resten av tiden är hon vaken (eller skriker). Otroligt mycket har hänt de sista dagarna hon "pratar" en massa och har börjat att le och skratta åt oss :) Så smått börjar det gå upp för mig att vi blivit föräldrar och att hon är vår.
Skrattar åt pappa!
Ellinor 6 veckor, foto Alexandra
Charmtrollet 6 veckor!