måndag 30 maj 2011

Inflyttad i nya huset!

I lördags gick flyttlasset! Eftersom jag har helt otroliga vänner fick vi mycket hjälp och allt var flyttat innan klockan sju på kvällen! Tack mamma, pappa, Anki, Per (fantastisk mat), Lill, Tomas, Alexandra, Mattias, Marianne, Maria, Jenny, Jeanette, Isabelle och Madeleine!!!
Under själva flyttandet hann jag inte fotografera eftersom jag glömde vart jag lagt kameran. Hoppas på att få bilder från er som hann fotografera.

Vardagsrummets bokhyllor håller på att fyllas.

Mycket saker har man!Kaosartat vardagsrum/matdel.Biorummet som just nu agerar sovrum.Vardagsrummet med sitt fantastiska fönsterparti!Kök till vänster och matdel till höger.Igen. Man ser vardagsrummet i bakgrunden till höger.

Färdig upppackat i bokhyllan, soffan på rätt plats.Vardagsrummet färdigt till höger inte till vänster.Bra att ha saker?Lilla badrummet.Sovrummet som ockuperas av vampyrer.Gästrum/kontor inte riktigt färdigt.Gästrum/kontor andra hållet.Vardagsrummet och bokhyllan.Vardagsrummet med utsikt mot hallen/matplatsen.Pappa teglar för fulla muggar på utsidan. Fint blir det!Hallen inte riktigt i ordning =)Kortsidan vid sovrummet är färdigteglad (nästan) så valparna har fått inhägnad där. Ska se om jag kan få tag i färdigt gräs att lägga ut.Jämför färdigteglad gavel med ofärdiga långsidan.Vår fina lilla stödmur.Byggarbetsplats och de vuxna hundarnas lilla uteplats.Valphagen med Eiras trappa så hon kommer in och ut.Valphagen med utgång i sandgården. Isidor smakar på gallret.Iskra, Islög och Iskall bara söta!Isidor tyckte det var roligt att trava utomhus.Springa är också roligt!

torsdag 26 maj 2011

Valparna ute

Valparna har varit utomhus hela dagen idag. Just nu är det frenetiska förberedelser inför flytten på lördag så det finns inte riktigt tid till varken fotografering eller bloggning. Får se om jag hinner posta fler bilder senare.
Iskra får vara symbol för dagen idag =)

Mamma upp i dagen!

tisdag 24 maj 2011

Valparna 3 veckor och 4 dagar

Jenny var här igår så vi provade för skojs skull att ställa upp valparna för att se om det gick trots deras låga ålder och ja det gick =) trots lite stjälp av syskonen som inte var aktuella...

Islög och Iskra.Hane 1 - Källornas Isidor - ledig / available


Hane 1 - Källornas Isidor - ledig / available


Hane 2 - Källornas Iskall - ledig / available


Hane 2 - Källornas Iskall - ledig / available


Tik 1 - Källornas Islög - stannar inom familjen / stays within the familyTik 2 - Källornas Iskra - stannar inom familjen / stays within the family


Är ni intresserade av någon av hanarna kontakta Källornas kennel. If interested in one of the males contact Källornas kennel.

måndag 23 maj 2011

Lycka ären liten puss från finaste Islög.

lördag 21 maj 2011

Valpar på grönbete

Valparna fick komma ut i trädgården för första gången idag. Det var stort och lite läskigt men spännande. Deras syn är ju inte så utvecklad ännu de ser cirka 1 dm framför sig och hörseln fungerar men inte riktigt riktningar.

Iskall

Tuffa fina Islög! Hon är 3 veckor 1 dag gammal vad månde bliva av denna dam???


Valparna har hälsat på världens bästa grannar och blev vederbörligt beundrade.


Mor och barn.


Iskra och Isidor är hopplösa att fota de sitter alltid på mig...


Iskall busar med mamsen.


Eira underbaraste!


Allihopa ute och myser.


Mammas mat är bäst!


Men hundmat slinker också ner, Eira surar för att hon inte får äta upp deras mat.

Golvläggning pågår.

Bloggandet om huset håller skapligt låg profil i bloggen för stunden, dock pågår febril aktivitet för att få det så beboeligt så möjligt. Idag har jag och min pappa lagt ca 60 kvadratmeter ek-parkett, imorgon fortsätter jag och min bror lägga ca 50 kvadrat och "vips" så är 110 kvadratmeter sammanhängande golv lagt.
Idag kom även väggbrytarna upp, nördig som man är är dom givetvis inte helt vanliga.

söndag 15 maj 2011

Sötnosarna!

Valparna blir ju sötare för varje minut så man måste mysa med dem hela tiden. Fast deras vakenperioder är cirka 3 minuter 4 gånger per dag =)

Iskra

Isidor smakade på nya leksaken från IKEA.


Islög smakade på Iskalls öra istället ;-)


Iskall studerar och filosoferar över den nya leksaken.


Islög, de hör ju nu men inte alls vart ljuden kommer ifrån, så här söt blir man när matte piper med en leksak.